середа, 20 березня 2019 р.

Зарахування до початкової школи

Зарахування до початкової школи

1. Для зарахування дитини до 1 класу закладу освіти, за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживаєця дитина, один з батьків дитини має особисто впродовж 2-31 травня подати до відповідного закладу освіти:
 - заяву та  наступні документи:
копію свідоцтва про народження
- оригінал або копію медичної довідки № 086-1/о "Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обовязкового медичного профілактичного огляду", затверджена наказом МОЗ України від 16.08.2010 р. № 682;
- оригінал або копія висновку інклюзивно-ресурсного центру про комплексну оцінку дитини з особливими освітніми потребами чи висновку психолого-медико-педагогічної консультації (у разі наявності).
У випадку подання копій медичної довідки або висновку, оригінали мають бути подані до видання наказу про зарахування.
2. Впродовж 1-15 червня заяви про зарахування дітей не приймаються, що не виключає права батьків подавати заяви після 15 червня.
3. Якщо станом на 31 травня кількість поданих заяв  не перевищує загальної кількості місць у 1- у класі,не пізніше 1 червня видається наказ про зарахування усіх дітей.
4. Інформація про кількість зарахованих та наявність вільних місць оприлюднюється в закладі освіти та на його веб-сайті.

Зразок заяви про зарахування

Картинки по запросу зразок заяви про зарахування до закладу освіти

Немає коментарів:

Дописати коментар