середа, 13 березня 2019 р.

Протокол педради про вибір підручників для 2 класу




ПРОТОКОЛ № 5

засідання педагогічної ради СЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.О.Нижниченка з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу  Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області

від 04.03.2019 року

Голова засідання – Сень О.О.

Секретар засідання  –  Нежеренко В.В.

Присутні – 65

Відсутні – 3

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про результати вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для 2 класу, поданих на конкурсний відбір проектів підручників для 2 класу закладів загальної середньої освіти .

СЛУХАЛИ:

Ніколенко О.О., заступника директора з навчально - виховної роботи  яка повідомила, що   відповідно до листа МОН України від 08.02.2019 р. №1/9-63 та наказу МОН №1190  ВІД 01.11.2018 р. «Про проведення конкурсного відбору проектів підручників для 2 класу закладів загальної середньої освіти» вчителі СЗОШ №3 імені В.О. Нижниченка ознайомилися з електронними версіями оригінал-макетів підручників для 2-го класу і   здійснили безпосередній вибір проектів підручників.

ВИСТУПИЛИ:

 Щочка М.С., керівник шкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів, яка ознайомила присутніх із резутатом вибору підручників для 2 класу.

1.                  «Українська мова та читання» підручник для 2 класу закладів загальної середньої освіти (у 2-х частинах) (авт. Большакова І.О.; Пристінська М. С.).

2.                  «Англійська мова» підручник для 2 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом) (авт.Мітчелл Г.К.).

3.                  «Математика» підручник для 2 класу закладів загальної середньої освіти (авт.Гісь О.М.; Філяк І.В.).

4.                  «Я досліджую світ» підручник для 2 класу закладів загальної середньої освіти (у 2-х частинах) (авт.Гнатюк О.В.; Антонова О.П.; Бровченко А.В.).

5.                  «Мистецтво» підручник інтегрованого курсу для 2 класу закладів загальної середньої освіти (авт.Масол Л.М.; Гайдамака О.В.; Колотило О.М.).  Харченко Т.І., заступник  директора з навчально-виховної роботи, повідомила, що згідно з чинною мережею класів та прогнозами руху здобувачів освіти найбільша кількість майбутніх здобувачів освіти 2-го класу СЗОШ №3 імені В.О.Нижниченка  може бути 126 і запропонувала замовити підручники у вказаній  кількості.

УХВАЛИЛИ:

1. Обрати для замовлення підручники для 2-го класу

 






Немає коментарів:

Дописати коментар